[Senast uppdaterad januari 2005]


[om monarki.nu][nyheter och kommentarer][artiklar och krönikor][fakta och argument][tips: vad du kan göra][idéer: förslag på hur vi gör monarkin ännu bättre][brev: tillrop från läsarna][länkar: andra rojalistiska webplatser m m][stöd: Monarki.nu]

Vill du stödja Monarki.nu?

  • Monarki.nu är ingen förening utan en sajt grundad och underhållen av mig, Per Hagwall. Det går alltså inte att bli medlem i Monarki.nu. Vill du engagera dig, eller vara stödmedlem, i en förening som arbetar för monarkin finns Förenade Monarkister (som jag rekommenderar) och Rojalistiska Föreningen.

  • Att uppdatera sajten är ett rent nöje, dock är det utgifter för serverplats och domän så bidrag är välkomna. Vill du stödja sajten med ett kontant bidrag är det mycket välkommet, postgiro för penningdonation är 483 58 63-4.

  • Du kan också stödja Monarki.nu genom att handla från nedanstående nätbutiker via en länk härifrån, det kostar dig inget extra och Monarki.nu får provision.


    Köp dina böcker och cd-skivor från cdon
    Den här sajten är gjord på en Mac. Köp din Mac-hårdvara och programvara från Apple Store

    Finland och Estland har en lång historia gemensam med Sverige, boka resa och hotell på . (Hotellbokning är mycket förmånligt, när jag var i Åbo sparade jag 500:-/natt på att jag bokat hotellet med resan.)

  • 8084